Registrera jubileumsevenemang

Välkommen som medskapare av musikåret 2021!
Fyll i så mycket information du kan om ert/era arrangemang så uppdateras Akademiens rikstäckande digitala jubileumskalendarium löpande. Alla inkomna evenemang kontrolleras och publiceras löpande i vårt stora digitala jubileumskalenarium.

Vi siktar även på att skapa facebook-evenemang till så många av årets händelser som möjligt eller vara medvärdar till de evenemang ni har skapat.Evenemangsstart: * (obligatorisk)
Evenemangsstart:
Evenemangsslut: * (obligatorisk)
Evenemangsslut:
Kategori:
Klicka i en eller flera kategorier som passar in på evenemanget
Kategori:

Skriv vilken/vilka organisationer som genomför arrangemanget
Kort text som finns med i den digitala jubileumskalendern. Beskriv evenemanget och varför det borde ingå i jubileumsåret! Lista gärna medverkande om möjligt. Max 1500 tecken.
1500

Bifoga gärna en bild som är minst 1300 px bred.
Kontaktperson: * (obligatorisk)
Den som ansvarar för genomförandet av evenemanget (kommer inte att publiceras)
Kontaktperson:
Lagring av personuppgifter

Kungl. Musikaliska Akademien är mån om att skydda dina personuppgifter. Vi har en integritetspolicy som förklarar hur vi använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Läs hela intergritetspolicyn HÄR Öppnas i nytt fönster.

Kontakt:
Max Låke, jubileumsproducent
08-407 18 07
max.lake(a)musikaliskaakademien.se

Kungl. Musikaliska Akademien, Blasieholmstorg 8, SE-111 48 Stockholm, Sweden, adm@musikaliskaakademien.se, tel +46 8 407 18 00